Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » KVASNICE » Kvasnice do vína a cíderov. » Kvasinky na medovinu Mead Yeast 50g
Kompletná špecifikácia
Kasnice sú speciálne navrhnuté pre všetky druhy medoviny. Tento kmeň produkuje viac esterov a
prináša čerstvé, kvetinové vône, obzvlášť keď sú fermentované v chlade.
Tieto kvasnice majú vysokú toleranciu voči alkoholu a dobre fermentuje v širokom teplotnom rozsahu
medzi 15-30 ° C.
Tolerancia alkoholu: až 18%
Návod: nasypte priamo do 23 - 25 L medového kvasu , nechajte 10 až 15 min. odpočívať a potom
riadne premiešajte.
Doba fermentácie:2 až 4 týždne.
Pre dosiahnutie najlepších výsledkov fermentujte pri teplote 15-30 ° C
Skladovanie: 10°C - 30 mesiacov , 20°C - 12 mesiacov
Doporučené skladovanie: v chladničke.
Váha: 10g
Ako alternatívu môžeme použiť aj kvasnice Staropoľská medovina "TRÓJNIAK"
NAJPREDÁVANEJŠÍ