Kvasnice Lallemand VERDANT IPA
LalBrew® Verdant IPA bol kmeň kvasníc špeciálne vybraný v spolupráci s Verdant Brewing Co. (UK) pre jeho schopnosť produkovať rôzne chmeľové a sladové pivá. Výrazné tóny marhúľ a podtóny tropického ovocia a citrusov plynule splývajú s arómami chmeľu. So stredne vysokým útlmom zanecháva LalBrew® Verdant IPA mäkký a vyvážený sladový profil s o niečo väčším objemom ako typický americký kmeň kvasiniek IPA. Tento vysoko všestranný kmeň je vhodný pre rôzne
Pivné štýly vrátane NEIPA, English IPA, American Pale, English Bitter, Sweet Stout a Sours.
Fermentačná teplota (teplota kvasenia)
18 °C (64 °F) až 23 °C (73 °F)
Tolerancia alkoholu : 12 %
Dávkovanie 50-100g/hl mladiny
Stupeň prekvasenia: stredný až vysoký (75-82%)
Pôvod: Saccharomyces cerevisiae
Balenie vákuované : 10 gramov
Návod na použitie 11 g kvasiniek pridajte do sterilnej vody alebo do mladiny s objemom cca 100-200ml a o teplote 27 ° C ± 3 ° C. Nechajte hydratovať cca 20 minút. Jemne zamiešajte a vlejte do fermentačnej nádoby. Kvasinky tiež môžete nasypať priamo do mladiny vo fermentačnej nádobe, ktorej teplota je nad 20 ° C. Kvasinky e rovnomerne rozesypte po hladine.