Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » KVASNICE » Kvasnice M66 Hophead Ale
Uvartesipivo a zakvaste ho týmito kvasnicami.
Hophead Ale Yeast je špeciálna zmes kvasiniek a enzýmov navrhnutá k zvýšeniu aromatických látok a esterov chmeľu vo vašom pive.
M66 prináša do popredia ovocné, citrusové tóny chmeľu a poskytuje vyváženú sladovú chuť a chmeľový aróma profil. Vybrané enzýmy zlepšujú vôňu a chuť chmeľu a ovocných prísad.
Ideálne pre New England IPA, Juicy IPA, Hazy IPA, American IPA, American Pale Ale a iné.
Rozsah pracovných teplôt 18 - 22 ° C
sedimentácia vysoká
prekvasenie stredná
zloženie:
Kvasinky (Saccharomyces cerevisiae)
Enzýmy (Pektynáza, Beta-glukozidáza)
emulgátorov E491
Použitie: Najskôr namočiť kvasnice do čistej, sterilnej vody pri teplote 23 ° C. Množstvo tekutiny by malo byť 10x väčšie než je váha kvasníc. 15-30 min. ľahko miešať. Ďalej ďalších 30 minút miešať. Až teraz sú kvasnice vhodné na kvasenie a pre použitie v kvasnej nádobe.
Alternatívne použitie: sušené, rozdrobené kvasnice sa pridajú priamo na povrch sladiny do kvasnej nádrže. Dôležité je, aby teplota bola cez 20 ° C. Kvasnice je nutné rovnomerne rozdeliť, aby sa nerobili hrudky. Počkať 30 minút a potom všetko veľmi dôkladne premiešať.
Skladovanie v suchu a chlade pod 10 ° C.
neobsahujú GMO
Balenie sáčok 10g
NAJPREDÁVANEJŠÍ