S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

naša cena 29,00 EUR
akcie

Stojan na 80 fliaš

170

naša cena 18,90 EUR
akcie
cena pred zľavou 32,00 EUR
naša cena 25,60 EUR
novinka
akcie
zľava 20 %

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 35% 50g balenie ? 28% 500g balenie ? 17% 250g balenie? 20%



Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » MLADINOVÉ KONCENTRÁTY » Mladinový koncentrát CS Black Forest Stout (LA) 2,5 kg


        

Mladinový koncentrát CS Black Forest Stout (LA) 2,5 kg

Beer kit Mangrove Jack´s

 

novinka akcie zľava 30%


0x
Transparentná história cien
28.2.2023:
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 1263
cena pred zľavou 38,89 EUR
naša cena bez DPH : 22,88 EUR
naša cena s DPH (19 %):
27,22 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

 Black Forest Stout (LA) Limitovaná edícia

Bohatý a plný stout s výrazným čerešňovým nádychom, vrstvený tmavou čokoládou, praženým sladom a jemnou chmeľovou horkosťou. 

Pivné súpravy Mangrove Jack's Limited Edition Craft Series boli vyvinuté tak, aby pokryli najnovšie a najväčšie pivné trendy a predstavili nové a vzrušujúce štýly. Každá limitovaná edícia je precízne vyrobená a ponúka jedinečný a vzrušujúci zážitok z varenia.

Sáčok (obal) sa skladá z dvoch priehradiek. Jedna strana je starostlivo prepláchnutá dusíkom a za studena naplnená lahodným chmeleným sladovým extraktom, ktorý bol špeciálne vybraný tak, aby zodpovedal každému jedinečnému pivnému štýlu. Druhá strana obsahuje pokyny, starostlivo vybraný kmeň kvasníc Craft Series prispôsobený tak, aby dopĺňal zvolený štýl, a v závislosti od súpravy vrecúško plné aromatického suchého chmeľu, ktoré naplní nápoj ďalšou vrstvou chuti a arómy.


ABV Cca: 5,5 % (ak použijete 1,2 kg čistého sladového extraktu)
Horkosť:  3/5
IBU: 22-28          
Farba: Čierna
Množstvo: 18 L (4,8 US Gal)
Kvasnice: M15 Empire Ale kvasnice 20 g
Chmeľ: Bramling Cross Vyžaduje sa 20 g
extra fermentovateľných látok: 1,2 kg čistého sladového extraktu alebo 1,4 kg Enhancer 2

Zloženie:
tekutý sladový výťažok,sušené kvasnice
Monostearát sorbitolu (E491),chmeľ,
višňoví koncentrát, prírodná aróma
Alergény: Obsahuje lepok
Skladovanie:skladujte na suchom a
tmavom mieste.
Výrobca:
Mangrove Jacks ,
328 Rosedale RD,
Auckland 0632 NZ

Krajina pôvodu: NZ
Výživové hodnoty na 100g
Energia1241kj,tuk0.1g,sacharidy66g,
Cukry38g,nenasýtené kyseliny 0g, soľ0,04g
Bielkoviny 3,8g

Spôsob prípravy:

Všetky prvky použité na fermentáciu by sa mali umyť a dezinfikovať.
 Kvasnice zo súpravy treba hydratovať v 100 ml prevarenej a vychladenej vody (30 +/- 3 stupne Celzia). Počkajte cca 30 minút.
Nádobu s koncentrátom vložte do hrnca s horúcou vodou, aby ste ho skvapalnili.
Do hrnca nalejeme 2 litre vody a rozpustíme v nej 1 kg cukru (najlepšie maltózu tmavú alebo   sladový výťažok, zohrejeme a dôkladne premiešame, aby sa ingrediencie rozpustili).
Všetko nalejeme do kvasnej nádoby a dolejeme studenou vodou na 20-23 litrov tak, aby teplota mladiny bola 18-22°C.
Pridajte predtým hydratované droždie. Veľmi dôkladne premiešajte 1-2 minúty, aby sa mladina prevzdušnila.
Nádobu na kvasenie pevne uzavrite. Do veka nádoby  umiestnite kvasnú zátku naplnenú vodou.

Fermentácia zvyčajne trvá 6-10 dní. Pri nižších teplotách môže byť doba fermentácie dlhšia. Aby ste určili koniec fermentácie, najprv sledujte, či z fermentačnej trubice vychádza plyn. Ak hladiny tekutín v skúmavke nie sú v rovnakej výške a veko nádoby je vyduté, fermentácia pravdepodobne stále prebieha. Ak v nádobe nie sú žiadne známky nadmerného tlaku, považujeme kvasenie za ukončené. Môžeme použiť aj cukromer.

Pivo môžete preliať do inej nádoby aj s usadeninou a nechať niekoľko dní na „tiché kvasenie“. Po uplynutí tejto doby pivo prelejeme do umytých, vydezinfikovaných fliaš, pričom na každých 0,5 litra piva pridáme cca 4 g dextrózy) na sýtenie vo fľaši (sekundárne kvasenie). Pridaný cukor (glukóza) by sa mal rozpustiť niekoľkonásobným naklonením fľaše. 

Prvých 3-5 dní skladujte pri teplote 18-22 stupňov Celzia. Potom je najlepšie nechať pivo vyzrieť pri teplote 14-18 stupňov Celzia v tmavej miestnosti.

Trvanlivosť v chlade až 2-3 roky!!

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YTBkY
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: