Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » StabiMash PH-Senker 1kg
POPIS VÝROBKU
Erbslöh StabiMash pH Senker je kvapalná kombinácia kyselín k okysleniu kvasov z ovocia. Čistota a
kvalita výrobku je kontrolovaná odborným laboratóriom.
CIEĽ POUŽITIA
Zníženie pH hodnôt kvasov na pH 3,0 – 3,5
Potlačenie nežiadúcich mikroorganizmov, ako sú baktérie octového, mliečneho a
maslového kvasenia – infekčná ochrana
Podpora čistého prekvášania
Optimalizácia vývoja ovocných aróm a buketných látok
PRODUKT A ÚČINOK
Účinok Erbslöh StabiMash pH Senker spošíva vo vyváženej kombinácii kyseliny citrónovej a mliečnej v
kvalitných potravinách. Odpadá tak nebezpečný styk s kyselinou sírovou. Prípravok Erbslöh
pH Senker chráni kvas pred bakteriálnymi infekciami. Vyvarujeme sa tak stratám vo výťažnosti
alkoholu a zníženiu kvality v destilátoch. Zníženie pH nemá vplyv na aktivitu ušlachtilých
kvasiniek.
DÁVKOVANIE
Nasledovné štandardné dávky :
Ovocné kvasy 1-3 l na hl kvasu podľa obsahu kyselín
POUŽITIE
Erbslöh pH Senker sa môže pridať priamo do kvasu. Dôležité je dôkladne premiešanie v
kvase.
SKLADOVANIE
Skladovať na chladnom mieste. Otvorené balenia ihneď tesne uzavrieť.
Upozornenie!
Výrobca neručí za následky použitia preparátov, ktoré nezohľadňujú doporučené aplikácie.
Balenie 1kg
NAJPREDÁVANEJŠÍ